Arrugues

Arrugues -  - 9788415163534

Sin stock actualmente, disponible bajo pedido
L'Emilio, un antic executiu bancari, és internat en una residència d'ancians per la seva família després de patir una nova crisi d'Alzheimer.
Allà, aprèn a conviure amb els seus nous companys cada un amb un quadre clínic i un caràcter ben diferents i els cuidadors que els atenen.
L'Emilio s'endinsa en una rutina diària de cadència morosa amb horaris prefixats prendre's els medicaments, fer la migdiada, menjar, fer exercici, tornar-se'n al llit... i en la seva lluita contra la malaltia per intentar conservar la memòria i evitar ser traslladat a l'última planta, la dels invàlids, compta amb l'ajut de l'Ernesto, el seu company d'habitació...
Paco Roca aborda a 'Arrugues' temes delicats, fins ara escassament tractats en historieta, como són l'Alzheimer i la demència senil.
I ho fa d'una manera intimista i sensible, amb algunes notes d'humor però sense caure en cap moment en la caricatura.
A l'aire de versemblança que es respira en el relat hi ha contribuït un acurat treball de documentació.
Paco Roca va començar a recopilar anècdotes dels pares i familiars ancians dels seus amics i va visitar residències d'ancians per saber com s'hi viu, un material de primera mà que li ha servit per estructurar una ficció consistent.
100% Pago seguro | 3 a 5 días

EAN: 9788415163534
Editado por: Astiberri
Materia: Comics - Novela Gráfica
Colección: Sillón orejero
Nº en la colección: 0
Idioma: Catalán
Publicado el: 22 Septiembre 2022
Nº Edición: 1
Nº páginas: 104
Encuadernación: Cartoné
Valoración de los lectores: