Caputxeta Vermella/Little Red Riding Hood


Caputxeta Vermella/Little Red Riding Hood -  - 9788447440764
EAN: 9788447440764
Editado por: Edicions Cadí
Materia: Lecturas en idiomas-Literatura infantil y juvenil
Idioma:Inglés/Catalán
Publicado el: 1 Enero 2012
Nº Edición: 1
Nº páginas: 36
Encuadernación: Cartoné
3.00

Sin stock actualmente, disponible bajo pedido

¿Lo has leido?, comparte tu valoración:

Títols d avui i de sempre amb l objectiu de reforçar l aprenentatge bilingüe en anglès i català des de la infància. En companyia dels seus personatges clàssics favorits, els petits lectors aprendran estructures gramaticals i vocabulari d una manera natural, i, a més a més, interioritzaran els valors eterns i internacionals d aquests meravellosos contes de tota la vida.
Els més menuts mai no es cansen d aquestes històries ; dels contes que els expliquen els pares, els avis o els mestres abans d anar-se n a dormir; dels contes que tots coneixem. Però, en aquesta ocasió, tenen un valor afegit: en les seves pàgines hi ha el text en espanyol i la seva traducció corresponent en anglès.
Per això, és proposta ideal per compartir en família, per estimular l hàbit de la lectura en els nens i, al mateix temps, per incentivar l acostament a un segon idioma. D altra banda, es pot treballar en diverses línies: lectura en espanyol, lectura en anglès per als qui tenen coneixements més avançats en aquesta llengua, o lectura comparada per als qui vulguin consolidar el vocabulari nou.