Quan el destí conspira a favor teu

Quan el destí conspira a favor teu -  - 9791220107167

Sin stock actualmente, disponible bajo pedido
La vida de la Laura es veurà capgirada de dalt a baix en el moment en què entrarà a treballar per un bufet d’advocats, sota la direcció d’un cap fred i distant que li encarregarà assumptes dels quals s’haurà d’ocupar sempre fora d’hores de feina.
Poc a poc, el que semblaria una situació laboral precària, s’anirà convertint en una cursa detectivesca que obrirà una porta perillosa a un passat que reverberà en el present de tots els qui hi estaven involucrats amb conseqüències ben dispars.
La presència de l’esperit protector del qui es revelarà com el seu pare biològic, l’anirà endinsant en un món de cobdícies, que posaran a prova la seva capacitat d’enteniment.
Però el seu destí i el dels seus éssers estimats es conjura a favor d’ella, i teixeix una xarxa de complicitats, d’afecte i de suport, tal com ho havien fet l’avet de l’Amèlia i la Laura, el castanyer de l’Albert i la morera dels Soler a l’entrellaçar-se per sobre de l’empedrat de l’icònic passatge de Permanyer, oferint cobert d’ombra i aixopluc als desconeguts que el creuaven.
100% Pago seguro | 3 a 5 días

EAN: 9791220107167
Editado por: Europa
Materia: Cursos de idiomas
Colección: Edificar universos
Nº en la colección: 0
Idioma: Catalán
Publicado el: 24 Marzo 2021
Nº Edición: 1
Nº páginas: 224
Encuadernación: Rústica
Valoración de los lectores: